2 minutes reading time (452 words)

Kom med og gå 16000 skridt til fordel for sclerose

Jeg var så heldig at komme på en delvis sponsoreret tur til Club La Santa Sport, sammen med 20 andre sclerose ramte. Fra d 29/3-5/4 i 25 graders varme (luksus).

En kvinde med sclerose selv og hendes medarrangører gjorde denne uge helt fantastisk.

Et aktivt program var lagt fra start, så det at pakke kufferten og møde op tidligt i lufthavnen var en sand fornøjelse.

Jeg måtte så konstatere dagen før afrejse, at mit rejsebevis var forkert. Hvad gør man så kl. 21 om aftenen dagen før, andet end at gå i panik?

Arrangøren var helt cool og bad mig blot møde op på kontoret i Billund Lufthavn kl 05.30 dagen efter. Problemet blev løst, og jeg kunne glad sætte mig i flyveren med de 11 andre jyder, med kurs mod Lanzarote.

Københavnerne ville ankomme 2 timer efter os.

Ugen bød på spændende foredrag med fokus på blandt andet kost, motivation og neurovidenskab, og træningen bød på yoga, afspænding, TRX, kajak og supboard sejlads, cykling, wellness aften, micro træning (træning af vestibulære sans / balance koordinering), aqua træning og inspiration fra Club la Santa Sport med deres daglige aktiviteter.

Der var socialt samvær - trods vi alle var ukendte for hinanden - lækkert vejr i lange baner, masser af grin og latter til den lyse morgen. Og ja, vi kom op til tiden, selvom uret tit viste 03.00 om natten. Ja, mit vækkeur vækkede hver dag kl 06, med efterfølgende gåtur på 3 km inden dagens aktiviteter startede henholdsvis kl 8 eller kl 10.
Med i prisen var aftensmad på resortet.

Jeg blev så bidt af en cykeltur på mountainbike, at jeg kom hjem og købte en ny mountainbike. Nu har jeg både cykel til off-road og en racercykel og en citybike.

En absolut vellykket dejlig tur, der vil blive mindet i lange tider. Nye gode venskaber og bånd blev knyttet. Det er et privilegium.

Her den 1 maj skal der være en landsdækkende gåtur på 16000 skridt til fordel for sclerose. Jeg og en veninde er holdkaptajner her i Fredericia og håber på, at mange møder op til den 3.5 km gåtur, som vi har arrangeret.

4. maj skal jeg gå walkathon i Middelfart på 21 km med en veninde. I samme moment som Lillebælt halvmarathon afholder deres event.

Trænings campen i Grenå er ligeledes også i maj, så maj måned er på den aktive side herfra.

Scanningen inden min ferie var ikke galdesten på afveje. Der var intet at bemærke, ud over en muskelknude, som vi ikke gør noget ved pt.

De årlige test jeg får fra diverse blodprøver, var bare så fine i alle tal. Lægen var tilfreds, jeg er tilfreds, jeg går med glæde maj måned i vente.

Hvad tænker omverdenen?
En af de morgener...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tirsdag, 11. august 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.propatienter.dk/