1 minute reading time (281 words)

Heldet gik min vej

Trods en kedelig grå januar, som jeg synes har været enorm lang, ja så var der alligevel lys forude.

Jeg har været så , at få muligheden for at komme til La Santa Sport på en delvis sponsoreret tur. Der skulle 20 afsted, 20 sclerosepatienter, og der skulle sendes en ansøgning.

2 dage før ansøgningsfristen besluttede jeg mig og trykkede "send" på min ansøgning. 2 dage efter: Kære Irene, du er hermed blevet udtrukket til at skulle deltage på vores camp.

Så 29,. marts siger jeg au revoir og hello La santa Sport i en uge!

Det bliver så dejligt med nye udfordringer og muligheder samt oplevelser og så forhåbentlig lækkert vejr med varme og sol.

Desuden har vi haft det store kickoff møde fra Scleroseforeningen i forbindelse til vores kommende træningscamp. Igen skal jeg være medarrangør sammen med mit team fra sidste år, denne gang i maj mdåned. Vi har en smule travlt, hvad det angår, da vi kun har to måneder til det fulde program skal afleveres og offentliggøres. Men med teamet skal vi nok nå i mål, og vi glæder os til endnu en weekend i Dronningens Ferieby i Grenå.

Jeg har benene plantet i forskellige kasser for tiden. Jeg er også blevet meldt ind i bestyrelsen i vores rottweilerklub. Det kræver også møder og aftaler samt deadlines. Jeg har fået deadline til min bog, som hedder medio marts. Så når jeg rejser til La Santa Sport, skal jeg samtidig aflevere min bog til første redigering.

Jeg vil ikke løfte sløret endnu omkring indholdet af bogen, men kan fortælle, at det er hård terapi at gennemgå alt det igen.....

Jeg holder fanen høj og glæder mig til de kommende aktiviteter og deadlines.

 

Første gang på Pippi måden
Skal, skal ikke …. hvis ellers det bliver en mulig...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tirsdag, 11. august 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.propatienter.dk/