Galdesten på afveje... Og ferie forude

Marts måned har godt nok været vild. 

Først tak til jer, for at tage godt imod mit sidste indlæg omkring kærlighed og kronisk sygdom.
 
Den første weekend i marts var jeg til yogafestival i Horsens. Et tre timers arrangement, hvor jeg havde tilmeldt mig tre forskellige yogatimer.
 
Hatha yoga - yin yoga og chakra meditation. Meget spændende og interessant, selvom det for undertegnet er MEGET svært at komme heeeeelt ned i gear. Men det kom jeg og blev introduceret til dette univers (måske på tide, når nu det er en del af programmet på La Santa Sport).
 
Oooogggg trommehvirvel...... JEG HAR SKREVET KONTRAKT MED DET FORLAG, der skal udgive min bog. Forlaget Flak fra Fredericia. Jeg er SÅ glad! Og jeg kan godt røbe nu.... At den bliver udgivet som e-bog og som almindelig bog. Og jeg kan yderligere røbe, at jeg havde deadline på bogen 28. marts. Og 29. marts rejste jeg så en uge til La Santa Sport med 20 andre scleroseramte. Det var min første rigtige ferie i frem år... Ja det var tiltrængt. 
 
Ydermere havde vi offentliggjort vores tilmelding til årets træning camp i Dronningens Ferieby i Grenå. Startskuddet lød 15. marts kl 12. Der åbnede tilmeldingen sig. Sidste år var campen udsolgt på 12 timer, og derved var 50 deltagere i hus. I år havde vi 50 deltagere i hus på 28 minutter!!!! HVOR VILDT. Vi ser frem til en spændende camp og weekend d 24-26 maj 2019, kun for scleroseramte Franciska og jeg. 
 
Måtte lige forbi Kolding Sygehus efter en tur med Falck. Galdestensanfald gør pænt meget ondt. Så med en uge til ferie skulle det lige komme i vejen. Fire timer i en hospitalsseng, nogle stikpiller rigere kunne jeg tage hjem torsdag aften, og møde igen mandag til ultralyd. 
 
På 29. marts rejste jeg så til La Santa Sport sammen med 20 andre scleroseramte. Jeg skulle være tovholder i Billund Lufthavn, sørge for at vi alle fik tjekket korrekt ind og kom på det rette fly. 
En uges inspiration ventede forude, og jeg glædede mig til en uges ferie.
 
Adios Denmark - Halo La Santa Sport.

 

Hvor kommer de spilleregler fra? Hvor er sygdommen...
Jeg passer ikke ind i boksen
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tirsdag, 11. august 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.propatienter.dk/