Camp Træning 2018 - og et år som flexjobber

Jeg var medarrangør på årets camptræning i Dronningens Ferieby i Grenå d 2- 4 november. Et hel års arbejde kulminerede denne weekend. 

Vi havde 49 deltagere med, ALLE med diagnosen sclerose. Nogle var fysisk ramt, andre kognitivt udfordret og nogle begge dele. Det var kvinder og mænd i alle aldre.

Det at have et mindset og en positiv tilgang til ting, der umiddelbart virker grænseoverskridende, kan betyde, at de i sidste ende ender med succes, aha-oplevelser, overskridelse af egne grænser og ud af komfortzoner.

Vi havde mennesker ude at vinterbade, der trodsede frygt og tanker. Alle kom i - trods de ikke troede, det var muligt. Vi havde mennesker på trampoliner, der ikke havde hoppet i flere år, grundet tilstande og mangel på egen tro og evne.  Vi havde mennesker til yoga, der trods stivhed og spasmer, formåede at gennemføre. Vi havde mennesker, der aldrig har gået særlig langt, der overskred egne rekorder og egne evner. Vi havde folk, der ikke havde lysten til dans, der væltede dansegulvet, med smil på læben. Vi havde folk på spinningcykler, der trodsede lav energi og negative tilstande i kroppen.

Alt i alt, havde vi mennesker, der via lyst, motivation, sparring, tryghed, begejstring, en positiv indstilling, opfyldte deres egne ønsker x 100.
De fik blod på tanden til aktiviteter, der syntes umulige og absolut IKKE var dem.

Vi rykkede dem mentalt - fysisk, og ikke mindst personligt, blot ved at tro på dem - guide dem, vejlede dem ud i det, der syntes var umuligt.

Det handler alt sammen om at turde tro på det, overskride grænser, ændre mindste, lade sig selv op samt tro på egne evner og ressourcer, der måske er lagt på en støvet hylde.

Det er en sand fornøjelse at få folk til at blive et hoved højere, få deres tårer til at trille, give dem en smagsoplevelse og succesoplevelse ud over det forventede. 
 
Jeg er stadig yderst taknemmelig for, at jeg blev valgt ud som medarrangør og kunne repræsentere sclerose foreningen og deres camp. Med 3 andre yderst dygtige og kompetente medarrangører. 
 
Vi er  sågar blevet spurgt, om vi vil stå for næste års camp træning igen....som foregår den 24-26. maj 2019. Vi har sagt ja :) 
 
Der er nu et år siden, jeg blev tildelt flex. Og jeg er stadig ansat ved samme chef (Negle Kolding)  Vi har mere travlt end nogensinde - så tiden flyver afsted. Vi har teamet op med en kosmetolog på salonen, så der er rift om tiderne. 
Jeg er HR og PR ansvarlig samt kundeansvarlig og er stadig yderst privilegeret, da jeg primært arbejder hjemmefra. Derfor har jeg stadig meget at se til. Med otte hjemmesider, telefonopkald, markeds føring ansvarlig og selv på salonen om torsdagen, prøver jeg at holde tungen lige i munden .

 

Sygdommen uden nåde
Små ændringer giver store følelser
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Tirsdag, 11. august 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.propatienter.dk/